top of page

      26 квітня 2024 року відбулося онлайн-засідання регіонального  методичного об’єднання викладачів англійської мови закладів фахової передвищої освіти на базі Краматорського фахового коледжу технологій та дизайну.

      Викладач КрамФКТД  Алла Каракуц провела для гостей віртуальну екскурсію-презентацію фаховим коледжем під час якої розповіла про історію закладу освіти, сьогодення, ознайомила гостей з досягненнями студентів, представила онлайн-виставку творчих робіт, розповіла, що пріоритетним шляхом роботи коледжу є володіння викладачами сучасними інноваційними методиками та цифровими інструментами. Також вона зазначила, що одним із важливих напрямів роботи КрамФКТД є реалізація концепції національно-патріотичного виховання, яка здійснюється не тільки за допомогою проведення виховних заходів, але й через благодійну діяльність педагогів та студентів закладу освіти.

Крім того, викладач англійської мови поділилась досвідом про організацію та проведення онлайн заходу до Дня англійської мови (English Language Day).

        Голова РМО Маргарита Корсун провела майстер-клас щодо використання онлайн-дошки Figma. Викладачі закладів фахової передвищої освіти обговорили принципи роботи з інтерактивною дошкою, а також запланували роботу РМО на наступний навчальний рік.

bottom of page